Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Dakdekker in Loon op Zand

Een dakdekker inschakelen die kan helpen bij een dakrenovatie of verhelpen van lekkages? Wij als dakdekker Loon op Zand staan klaar voor allerlei soorten werkzaamheden op het dak.

Zo zijn er diverse daken waar wij als specialist het werk voor kunnen uitvoeren.

Hellende daken

Heeft u een hellend dak vol met dakpanenn, of wilt u deze juist laten aanleggen. Woningen in Nederland worden merendeels van de tijd met dakpannen waterdicht gemaakt. Is er stormschade ontstaan of zijn de panlatten verouderd, dan komen wij graag langs voor een inventarisatie.

Naast dakpannen kan een hellend dak natuurlijk ook uit riet, dakshingles of andere materialen bestaan. Voor ons is dat geen enkel probleem en voor ieder soort dak hebben wij de juiste oplossing in Loon op Zand.

Plat dak

Een bitumen dak in Loon op Zand is bij ons een terugkerende vraag

Zinkwerk Loon op Zand

Naast de dakbedekking is er vaak ook zinkwerk aanwezig. Denk hierbij aan afdichting bij een overgang of de dakgoten die langs de woning/schuur hangen. Omdat het zinkwerk een essentiele rol spelen tegen lekkages, is het van belang dat bij een scheurtje er snel wordt opgetreden.

Onze dakspecialisten zullen dan ook eerst een lekdetectie uitvoeren om vervolgens het pijnpunt te repareren en anders te vervangen.

 

Dak laten repareren of vervangen